Studentska udruga Financijski klub

Poštovani,

javljam se u ime studentske udruge Financijski klub. U nastavku Vam donosim više informaciji o našoj udruzi te našem prijedlogu.

Financijski klub je specijalizirana studentska udruga osnovana 2005. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Klub je prepoznat od studenata, profesora i poduzeća kao pokretač financijske edukacije i platforma budućih financijskih stručnjaka. Za svoj rad primio mnogobrojne Dekanove i Rektorove nagrade, a 2013. godine rad i vrijednost kluba prepoznala je i Zagrebačka burza dodjelom nagrade za izniman doprinos edukaciji o tržištu kapitala. Za više informacija o Klubu, pozivam Vas da posjetite našu web-stranicu https://finance.hr/

Ove godine provodimo regrutacije koje traju do 15.10. te smatramo da bi neke od naših skupina zainteresirale Vaše studente, ali i sve drugo što naša udruga nudi. Ovim Vas putem molim da tekst ispod proslijedite svojim studentima (putem maila ili platforma koje koristite) te ih na taj način informirate o našoj udruzi ukoliko je to moguće.

Hvala Vam!

Srdačan pozdrav,

🚀 Pozivamo te da postaneš dio Financijskog kluba na Ekonomskom fakultetu! 🚀

Ako te zanimaju financije, trading, event management, marketing i želiš razvijati svoje vještine, onda si na pravom mjestu!

Naš klub okuplja ambiciozne studente koji žele učiti, povezivati se i rasti u dinamičnom okruženju. Osim prilika za profesionalni razvoj, organiziramo i teambuildinge, putovanja i druženja kako bismo osnažili timski duh i stvorili prijateljstva koja traju. Ovo je idealna prilika da obogatiš svoj studentski život!

Nudimo raznolike skupine:💡

  • PR i organizacija
  • Marketing
  • Makroekonomska analiza
  • Analiza poduzeća i industrije
  • Trading
  • Upravljanje portfeljem
  • Javne financije
  • FINtelligent
  • Algoritamska analiza i modeliranje tržišta

Također imaš odličnu priliku za networking, povezati se s kolegama, profesorima, ljudima iz različitih kompanija.

Pridruži nam se i iskoristi priliku za osobni i profesionalni razvoj. Započni svoju studentsku avanturu s nama!

Instagram: https://www.instagram.com/financijski_klub?igsh=bjR2dnVrdWVsc3Vo
web: www.finance.hr
Prijave na forms: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7Vq5fBUDfak4CtjXouGnHhdWZEa6HKbtyzEgJFp1YHRJiQQ/viewform

Objavljeno 10.10.2024.